A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Уроки Мужності з представниками державної прикордонної служби України

Дата: 13.12.2021 05:09
Кількість переглядів: 54

      Сьогодні до нашого закладу завітали незвичайні гості: представник Хустського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітан Шваля Євген Михайлович та представники державної прикордонної служби України відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» лейтенант Міхальов Дмитро Романович та головний сержант Васильєв Микола Володимирович. Метою візиту було спілкування з учнями школи, виховання у підростаючого покоління патріотичних почуттів та любові до України.

       Військовослужбовці провели уроки Мужності з 10 та 11 класами, під час яких розповіли про особливості військової служби. Військовики із задоволенням відповідали на запитання школярів, агітували їх у майбутньому обрати військову професію, щоб з гідністю захищати свою країну. Особливо сподобалось нашим майбутнім захисникам практичне заняття з розбирання та збирання автомата Калашникова та пістолета Макарова.

        Сподіваємось, що такі зустрічі будуть відбуватись частіше і сприятимуть розвитку патріотичних почуттів до рідної землі, до захисників України, прищеплюватимуть учням любов до Батьківщини.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора