A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Посвята в читачі другокласників

Дата: 11.10.2024 09:27
Кількість переглядів: 14

          Читання повинне займати в житті дитини важливе місце, адже починаючи з перших років життя людина прагне пізнати навколишній світ, вчиться правильно поводити себе в різних ситуаціях, приймати вірні рішення. Добрим другом і порадником стає книга. Відкриваючи її, діти відкривають і навколишній світ. Разом з книжковими героями читачі переживають неймовірні пригоди, стикаються з труднощами та вчаться долати їх.

          З метою залучення учнів 2-го класу до читання, їх ознайомлення з бібліотекою ліцею та її фондом, бібліотекарем Рущак Ганною Петрівною було проведено свято «Посвята в читачі». В результаті захопливої віртуальної подорожі кораблем діти дізналися про найдавніші книги та бібліотеки, історію книгодрукування, познайомилися з правилами користування книгою та бібліотекою, а також дали обіцянку юного читача – завжди і всюди берегти книгу, виконувати правила користування книгою, стати їй вірним товаришем.

          Г. П. Рущак підготувала для другокласників цікаві завдання та загадки, а діти - вірші про книгу. Наостанок другокласники отримали спеціальну «Пам’ятку читача», в якій прописані поради для безпечного та цікавого читання. Сподіваємось, що юні читачі назавжди потоваришують із книгою, а відвідування бібліотеки стане для них звичним та приємним дозвіллям. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора