A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Тиждень Доброти (бережливого ставлення до тварин)

Дата: 07.10.2022 12:07
Кількість переглядів: 98

          Цього тижня в рамках Всесвітнього дня тварин у нашій школі проводились різноманітні заходи, спрямовані на захист та популяризацію гуманного ставлення до братів наших менших. Відзначення цього дня - це привід не тільки згадати про домашніх улюбленців та диких особин, а й замислитися про екологічну ситуацію у всьому світі. Адже через зміни клімату, вирубку лісів не тільки гинуть представники фауни, а й зникають цілі види.

           Протягом тижня класні керівники проводили ряд виховних годин присвячених домашнім улюбленцям та проблемі безпритульних тварин. В 4-А класі учні знімали цікаві та кумедні відео про те, як вони дбають про своїх чотирилапих друзів. Учні 3-х класів вирішили завчасно подбати про пташок: виготовили та вивісили в шкільному саду годівнички. Молодші школярі малювали своїх домашніх тваринок та розповідали про них. Також діти залюбки приєднувались до загальношкільного фоточеленджу «Мій чотирилапий друг». Про своїх домашніх улюбленців діти говорили і на уроках англійської мови: третьокласники та четвертокласники працювали над проєктом «Мy pet».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора