A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Участь у проєкті "Прозора школа"

Дата: 06.05.2023 12:36
Кількість переглядів: 230

          Наш ліцей розпочав роботу над проєктом "Прозора школа". Психологічною службою був розроблений план заходів для роботи з дітьми, де були охоплені теми: "Академічна доброчесність", "Нариси про доброчесність", "Доброчесність онлайн".

          Учні ознайомилися з основними поняттями про поняття "Доброчесність" та "Корупція". Також переглядали відеоролики та обговорювали різні ситуації, запропоновані працівниками психологічної служби. Класними керівниками були розроблені стінгазети на дану тематику. 

          Поняття "Академічна доброчесність" дуже актуальне та несе важливість для кожного здобувача освіти. Кожен учень знає про те, що саме добре, щире та справедливе відношення один до одного призведе до миру та покращить добробут у світі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора