A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Тиждень педагогічної майстерності вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Дата: 12.11.2022 12:51
Кількість переглядів: 527

          У рамках тижня педагогічної майстерності вчителів суспільно-гуманітарного циклу з 7 по 11 листопада в Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проводились різноманітні заходи. Програма тижня була досить насиченою та цікавою. Вчителі ділились власними методичними здобутками через різні види освітньої діяльності.

            Кострець Світлана Миколаївна провела відкритий урок з англійської мови у 5-А класі на тему «Їжа та напої». На уроці вчителька вдало застосовувала елементи інтерактивних технологій навчання.

            Цікавим і пізнавальним був урок з образотворчого мистецтва у 7-Б класі на тему «Народний одяг – складова духовної культури. Народна вишиванка», який провела Драгуська Ольга Василівна. Урок розпочався з виконання духовного гімну України «Боже великий, єдиний». Учні ознайомилися із символікою української народної вишивки, удосконалили навички ескізування і оздоблення одягу орнаментом.

          Надихнувшись проведеними заходами до Дня української писемності ми зрозуміли, що освітній простір має мотивувати. Саме тому спільними зусиллями педагогів та учнів був створений настінний колаж – хмаринка слів про рідну мову, бо впевнені, що вона є неповторною і напрочуд милозвучною.

          На завершення тижня практичний психолог Гангур Лідія Романівна провела цікаве заняття, під час якого вчителі пройшли своєрідне «перезавантаження» та отримали багато позитивних емоцій від щирого та невимушеного спілкування.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора