A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

19 листопада - єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху "Безпечна дорога додому"

Дата: 19.11.2021 13:45
Кількість переглядів: 673

Надворі зима чи спека,

Знай: дорога -- небезпека!

А тому про себе дбай,

Добре правила вивчай!

      Сьогодні учні початкової ланки Нижньоселищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучилися до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху. Захід був проведений у рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що проходить за ініціативою ООН з 15 до 21 листопада 2021 року. Цього року Національний урок з безпеки дорожнього руху був присвячений темі «Безпечна дорога додому».

        Класні керівники провели виховні години, де учням нагадали правила дорожнього руху для пішоходів та для велосипедистів. Для підготовки Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху вчителі змогли скористатися навчальним посібником, розробленим Мiжнародним благодiйним фондом «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод».

         Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху, адже від цього залежить їх життя і здоров'я! Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора