A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!!!

Дата: 01.09.2021 13:54
Кількість переглядів: 100

До уваги водіїв! Діти йдуть до школи – будьте уважні!

Звертаємось до водіїв транспортних засобів з проханням бути особливо уважними до маленьких пішоходів, бути максимально зосередженими при проїзді ділянок доріг, що розташовані поблизу навчальних закладів, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. 

Навчання в школах відновлено, а отже на вулицях населених пунктів побільшало юних пішоходів. Більшість дітей за період карантинних обмежень відвикли від інтенсивного руху транспорту, тож завдання дорослих – зробити все, аби адаптаційний період пройшов спокійно й без прикрих, а часом трагічних випадків.

Шановні батьки, обов’язково нагадайте своїм малюкам правила безпечної поведінки, пройдіть з дитиною шлях до школи, зверніть увагу на складні дорожні ситуації, що можуть виникнути під час руху дитини до школи, не забувайте про правильне перевезення дітей в авто. 

Шановні водії! Будьте максимально уважними на дорогах, особливо при проїзді поблизу шкіл, у місцях, де встановлено знак «Діти», у районі зупинок громадського транспорту, місць масового відпочинку. Дитина може раптово з'явитися на дорозі! Вам необхідно знизити швидкість і бути уважними. Не паркуйтесь біля пішохідних переходів та місць зупинок шкільного автобуса. 

Безпека ваших дітей перш за все залежить від вас. Від уважності керманичів авто, від відповідального ставлення батьків, і просто від небайдужості кожного з нас. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора