A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

День безпечного Інтернету. Веб-квест "Безпечний інтернет"

Дата: 08.02.2022 14:08
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

          Сьогодні, 8 лютого 2022 року, у всьому світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цього року цей день проходить під гаслом “Разом для кращого Інтернету”, що закликає всі зацікавлені сторони об’єднатися, щоб зробити Інтернет безпечнішим і кращим місцем для всіх, особливо для дітей та молоді.

          Зміцнення та захист прав дітей в цифровому середовищі та забезпечення їх безпеки в Інтернеті - це основа діяльності Відділу з прав дитини Ради Європи. Оскільки Інтернет займає більшу частину нашого життя - нам потрібно знати як користуватися ним безпечно.

          Учителі інформатики Нижньоселищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів підготували для Вас Веб-Квест: "Безпечний інтернет" за допомогою якого, ви зможете дізнатися правила поведінки в мережі Інтернет та запам'ятати їх. Тож пропонуємо Вам з користю провести вільний час і приєднатися до нашого квесту. Отож, перш за все Вам потрібно перейти за посиланням https://www.thinglink.com/scene/1546824082526306306, потім за допомогою вказівок ознайомитись з інструкцією. Після ознайомлення, переходите безпосередньо до виконання завдань на кожному з кроків (потрібно натиснути на цифру біля кроку), щоразу записуючи собі на кожному кроці по 1 правилу. Після проходження всіх 5-ти кроків, натискаєте на "Реєстрація та заповнення анкети", де записуєте правила та відповідаєте на питання. Ваше останнє завдання - перейти і відповісти на запитання про Кодекс правил розумного користувача.

Бажаємо всім успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора