A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Місячник благоустрою шкільної території

Дата: 21.04.2022 14:21
Кількість переглядів: 68

          Квітень завжди був місячником екологічної просвіти. Виховання екологічної культури – запорука збереження здоров’я майбутніх поколінь. Тому щорічно саме у квітні проводяться різноманітні заходи щодо збереження та покращення навколишнього середовища. Недарма цього місяця світова спільнота відзначає День екологічних знань (15 квітня), День довкілля (третя субота квітня) та День Землі (22 квітня).

          Нижньоселищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вже традиційно кожного року у квітні проводить місячник благоустрою шкільної території. Протягом місяця вчителі та працівники школи організовували прибирання та вивіз побутового сміття, білили дерева, садили зелені насадження, обрізали кущі та очищали шкільну ділянку. 

          Варто зазначити, що до цієї ініціативи також приєдналися переселенці, які зараз проживають на території нашого закладу. І хоча сьогодні, у воєнний час, обмеження не дозволяють проводити глобальних акцій, та дбати про природу може кожен індивідуально, адже берегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожного з нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора