A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

День Європи

Дата: 09.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 296

          Цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучилася до заходів з нагоди  відзначення Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. 

          "Будемо вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм", — сказав президент Володимир Зеленський у зверненні 8 травня після підписання указу про щорічне відзначення свята в Україні.

           Тематичні виховні години, вікторини та пізнавальні заняття приурочені Дню Європи були проведені і в нашому ліцеї. Зокрема учні початкової ланки (2-А, 2-Б класи) переглянули мультфільм "Дітям про Євросоюз" та виконали інтерактивне завдання "Цікаві факти про країни Європи". У 4-Б класі було організовано віртуальну екскурсію "Подорожуємо Європою", під час якої учні набули знань про історію створення Європейського союзу, ознайомитись з культурою та цікавими фактами країн Європи.  Таку ж віртуальну подорож здійснили й учні 4-А класу. Також вони презентували  створені з лего пам'ятні місця у країнах Європи. 3-А клас переглянув пізнавальне відео "Україна - країна Європи" та позмагались між собою в цікавій патріотичній вікторині. У 3-Б класі учні презентували проекти "Україна - європейська країна". Класні керівники 5-8 класів також провели зі своїми учнями цікаві заняття. Зокрема восьмикласники створили інформаційну стінгазету "День Європи в Україні", учні 5-Б класу - інформаційну хвилинку та вікторину "Європейський союз і його значення для України". Таку ж вікторину провели й учні 7-Б класу.  

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора