A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Допомога діткам вимушено переміщених осіб

Дата: 05.04.2022 15:19
Кількість переглядів: 45

          Зараз у нашій могутній та мальовничій державі точиться кривава війна. Війна, на яку не заслужив жоден українець. Жодна дитина не повинна бути свідком жорстокості та знущань над рідними людьми. Психологічна підтримка зараз вкрай необхідна для всіх.

          Нижньоселищенський ЗЗСО І- ІІІ ступенів став тимчасовою домівкою для тих, хто на власні очі бачив жахіття війни. У нашому закладі зараз проживає близько 70-ти внутрішньо переміщених осіб. Ця цифра майже кожного дня змінюється: одні їдуть далі за кордон, та на їх місця приїздять нові люди. Ми намагаємось дати прихисток всім, хто цього зараз потребує. Звичайно, що серед цих вимушених переселенців є і діти. Ці дітки різної вікової категорії.

          Кожного дня психологічною службою нашого закладу проводяться різні заняття та постійна психологічна підтримка для таких дітей. Руханки, ліплення, малювання, динамічні ігри, загадки, ребуси - дуже захоплюють малечу. Ми звикли до них, а вони - до нас. Кожного дня вони чекають на зустріч, щоб трішки пострибати та повеселитися. 

          Підтримувати учнів нашого закладу та дітей-переселенців - обов'язок кожного з нас! Пам'ятаймо про те, що з кожним днем ми стаємо все ближче до перемоги!!! Віримо в наші сили та сили ЗСУ! Все буде Україна!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора