A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Квест-гра "Де єдність - там перемога!"

Дата: 16.02.2023 15:38
Кількість переглядів: 343

          Сьогодні наша держава вже вдруге святкує День Єднання, свято започатковане торік президентом Володимиром Зеленським на тлі попереджень про можливе вторгнення росії на територію України. 

           День єднання - молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

            Окрім підняття прапору та виконання Гімну у Нижньоселищенському ліцеї проводились різноманітні виховні години та інші заходи серед яких  гра-квест для учнів 5-х класів "Де єдність - там перемога!". Підготувала цей урок Сабов Т.В.

             Розпочався урок зі спільного виконання Гімну.  Учні з великим задоволенням виконували різноманітні цікаві завдання, завдяки яким вони мали змогу більше дізнатися про особливості нашої держави, висловлювали свої думки щодо сьогоднішніх подій та дійшли єдиного висновку, що наша перемога в наших руках!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора