A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Тиждень Доброчесності

Дата: 03.12.2021 15:54
Кількість переглядів: 667

        З 29 листопада по 3 грудня у Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходив тиждень Доброчесності під гаслом «Доброчесність – чинити правильно, навіть коли ніхто не бачить», протягом якого учні познайомились з поняттям «доброчесність» та поглибили свої знання про корупцію та її негативні наслідки.

        Шкільний бібліотекар Рущак Ганна Петрівна провела командну гру «Що?Де?Коли?» з учнями 11 класу. У ході цієї гри учні дізналися про обурливі масштаби корупції, що історично охоплювала різні сфери життєдіяльності у різних суспільствах. Особлива увага гри була зосереджена на тезі: зло має бути покаране. Зокрема, частина запитань для команди була сформована так, щоб відповіді на них були пов’язані з особами, покараними за корупційні злочини.             

         Учні 9-Б класу (класний керівник: Томишин Б.М.) провели заняття «Добро.Чесність», під час якого розігрували та аналізовували різні ситуації, пов’язані з недооброчесністю та корупцією, давали їм визначення та складали власний етичний кодекс класу. Схоже заняття було проведено і у 8-А класі (класний керівник: Король О.М.) «Країна Доброчесності». Учні, працюючи в групах, обговорювали завдання із ситуаційних карток, основною метою яких було з’ясувати потребу дотримання законів і правил, навіть коли ніхто не бачить.

          Грига М.П. (класний керівник 9-А класу) нагадала своїм учням важливість бути чесними не лише з оточуючими, а і самими з собою. «Добро починається з тебе» - головна теза її проведеної виховної години.

          Ми повинні пам’ятати, що у нашому повсякденному житті люди стикаються із ситуаціями, коли необхідно робити вибір, як учинити: доброчесно чи ні. І тому надзвичайно важливо робити цей вибір усвідомлено. А також пам’ятати, що навіть незначний на перший погляд доброчесний вчинок здатен підштовхнути до великих змін.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора