A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Тиждень Захисту України

Дата: 25.10.2022 15:55
Кількість переглядів: 698

 З метою  виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості з 17 по 21 жовтня відбувся тиждень Захисту України, в рамках  якого вчителями Пригара О.В. та Пригара І.В. були проведені різноманітні заходи:

  • З учнями 7-11 класів перегляд художніх фільмів «Кіборги»; «Неоголошена війна. Щоденник пам'яті»;  Після полону. Перша пресконференція «азовців».
  • Учні 7-11 класів взяли участь у конкурсі на кращий малюнок «Завжди у серці», у якому здобула перемогу учениця 10 класу Баланда Тетяна; та конкурс на кращу листівку воїнам ЗСУ - переможниця учениця 7-Б класу Подолянчук Маргарита.
  • Разом з бібліотекарем школи Рущак Г.П. було організовано виставку літератури «За українську землю, за державність, за народ».
  • З учнями 9-А класу було проведено вікторину «Любіть Україну», метою якої було розширення та поглиблення знань учнів про свою країну, сприяння патріотичному вихованню учнів, осмисленню ними себе, як частинки великого українського народу, пробудження національної самосвідомості, виховання почуття поваги та гордості до рідного краю і свого народу.
  • З метою виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини та історії свого народу, мужності, поваги до захисників України, здатності на самопожертву, відповідальності за доручену справу, вміння працювати в команді  з учнями 11 класу був проведений брейн-ринг "Ігри патріотів. Також одинадцятикласники прийняли участь у майстер-класі «Надання домедичної допомоги постраждалому при пораненні», який провела Пригара О.В.Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора