A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 123

      21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.             

       День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного українця, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

        Учні Нижньоселищенського закладу також приєдналися до відзначення цих знаменних дат. Керівник шкільного музею Драгуська О.В. провела у 9-х класах тематичні уроки-реквієми «Героям слава!», під час яких ознайомлювала учнів з історією відзначення дня Гідності та Свободи та подіями, які передували цьому святу. Також учні старших класів переглядали документально-біографічні фільми про події на Майдані: «Зима, що нас змінила» та «Майдан». З учнями початкової та середньої ланок були проведені години спілкування та уроки мужності за темами: «Герої нашого краю – патріоти України, єдиної суверенної держави», «Герої сьогодення», «Подвиг, що непідвладний часу»Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора