A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2021 16:09
Кількість переглядів: 61

       В Україні 14 грудня відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата була затверджена Указом Президента України 10 листопада 2006 року. Саме 14 грудня 1986 року офіційно завершили будівництво саркофага над зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.Фото без опису

        Сьогодні ми згадуємо їх – тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас своє життя у ядерному котлі. Висловлюємо велику пошану ліквідаторам та низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя у боротьбі з некерованою ядерною стихією.

        Цього дня по всій Україні проводять різноманітні пам'ятні заходи та урочистості. Нижньоселищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів також приєднався до віздначення Дня ліквідаторів наслідків Чорнобильської аварії. У стінах нашого закладу були проведені тематичні виховні години, оформлено книжково-інформаційну виставку «14 грудня – День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС», з учнями 10-11 класів здійснено віртуальну подорож Чорнобилем та перегляд фільму «Пам'яті чорнобильським героям». Також учні 9-Б класу висловили слова вдячності ліквідатору 1 категорії Юришинцю Володимиру Михайловичу за мужність та героїзм у подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора