A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

"Уроки звитяги" - до Дня захисників та захисниць

Дата: 18.10.2022 16:29
Кількість переглядів: 85

          З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України 14 жовтня, в Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено «Уроки звитяги». Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

          Під час виховних годин класні керівники обговорили з учнями цінності, за які сьогодні борються наші захисники та захисниці у російсько-українській війні: за незалежність, територіальну цілісність, волю, соборність, гідність України та українського народу.

          18 жовтня 2022 року з учнями 10-11 класів було проведено підняття прапору України у супроводі акапельного виконання учнями гімну України та стройову підготовку учнів, зокрема:  стройове положення,  вихід зі строю, повороти на місці, стройовий крок, підхід до начальника і відхід від нього, повороти під час руху та підтягування на перекладині.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора