A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

"З мрією по життю" - зустріч з поетесою Ольгою Молнар

Дата: 21.02.2023 17:55
Кількість переглядів: 662

          Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. А хто як не ми, українці, найбільше любимо і цінуємо своє рідне слово. Для кожного з нас - це частинка душі, яку майстерно переносять на папір поети та письменники. Саме тому, сьогодні, до нас завітала майстриня пера наша односельчанка Ольга Молнар, яку запросила на зустріч Ганна Дмитрівна Гаврилець разом зі своїми четвертокласниками.

           Учні з великим задоволенням декламували вірші пані Ольги, показували ілюстрації до них, які малювали напередодні, ставили питання та уважно слухали розповіді поетеси. До речі, вірші, які звучали з уст наших учнів, були взяті зі збірки поезій  "З мрією по життю". Пані Ольга зауважила, що назва її останньої збірки є символічною, бо мріяти - ніколи не пізно, особливо, якщо ти віриш у свої можливості. Загалом зустріч пройшла в спокійній, творчій атмосфері. Ольга Молнар залюбки відповідала на питання дітей, ділилась таємницями створення деяких віршів та висловила слова подяки за організовану зустріч. Наприкінці дійства поетеса роздала всім листівки з автографом та солодкі подарунки.

           Маємо надію, що такі зустрічі будуть проходити в нашому ліцеї частіше, адже про відомих людей, особливо вихідців нашого села, повинен знати кожен.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора