A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Благодійний ярмарок #ЩедрийВівторокДіти

Дата: 30.11.2021 18:40
Кількість переглядів: 686

«Давайте творити Добро разом! Адже це так просто!» - саме під таким гаслом пройшов сьогоднішній благодійний ярмарок. Учні Нижньоселищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів приєднались до міжнародного руху #ЩедрийВівторок та всеукраїнського Дня добрих справ. В рамках цього проєкту було організовано благодійний ярмарок, який супроводжувався виступами учнів нашої школи, вихованців Дитячої школи мистецтв, під керівництвом Томишина І.Д.: Микулець Ніки, Дзяпки Вадима, Філіпа Олексія, Попадинець Марії та Русанюк Іванни.

Під час ярмарку діти продавали товари власного виробництва, а також приносили речі домашнього вжитку: одяг, взуття, постільну білизну, іграшки тощо.

Зібрані речі домашнього вжитку та виручені кошти з продажів будуть перераховані та відправлені до Міжнародного центру підтримки жінок і дітей "Місто добра".

На цьому наша благодійність не закінчилася, адже за підтримки учнів та батьків ми приєднались ще до однієї акції – «Різдвяний кошик солдату», під час якої була зібрана продовольча допомога для наших солдатів, які зараз боронять наші кордони на сході України.

Ми прагнемо, щоб благодійність була звичною і приємною частиною нашого життя, саме тому ми висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до нашої благородної справи! Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора