A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Тиждень психологічної служби

Дата: 14.02.2023 20:02
Кількість переглядів: 544

          З 6-го по 10 лютого у нашому ліцеї пройшов насичений тиждень психологічної служби. Практичний психолог Гангур Л.Р. та соціальний педагог Микулець М.В. підготували для учнів та вчителів чимало цікавих та пізнавальних занять.  Розпочався тиждень з опитування всіх учнів та вчителів "З яким настроєм ти прийшов до школи?" Порадувало те, що майже всі опитані вибрали веселий смайлик з посмішкою.

          У вівторок відбувся тренінг "Мій клас" для учнів молодших класів, а в середу -  для учнів 7-11 класів «Взаємовідносини в класному колективі». Учні активно працювали та комунікували один з одним.

            На платформі Google Classroom учні 5-11 класів мали змогу визначити свій тип темпераменту пройшовши  опитувальник. У четвер відбувся тренінг «Емоційне вигорання» для молодшого обслуговуючого персоналу. Для підняття настрою для вчителів була створена мотиваційна скринька «Цитата дня для вас».

            На завершення тижня в п’ятницю був проведений тренінг "Повір у себе" для вчителів. Заняття допомогло їм поринути у спогади та зачепив найглибші нотки душі. Пам’ятаймо про те, що ми самі творці свого настрою. З позитивним настроєм працюємо далі та дякуємо всім за співпрацю.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора