A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Випускний вечір 2024

Дата: 03.07.2024 21:26
Кількість переглядів: 41

        Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним ліцеєм, такими затишними, рідними класами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.  29 червня Нижньоселищенський ліцей  проводжав у доросле життя своїх учнів.  Офіційну частину вечора відкрила урочистою промовою директор ліцею Віра Губаль. З цією важливою подією випускників  привітали перша вчителька, класні керівники та батьки Вони побажали їм успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні та здійснення мрій.

          Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою.  Випускники виступили із словами подяки та піснею для своїх вчителів та батьків.

          Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії !Щасти вам у всьому! В добру путь!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора