A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови

Мова − це найважливіший засіб спілкування і пізнання та один із ключових факторів незалежності країни. Щороку 9 листопада Україна відзначає День української писемності та мови. Це свято було встановлено указом Президента України 6 листопада 1997 року.

16:28 09.11.2021

Осінній квест

        Чарівна і неповторна осіння палітра. Невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. Догорають яскравим полум’ям осінні квіти. Спокій і тиша наповнює все навколо. І лише зрідка дихне легкий вітерець і пограється опалим листям та й знову кине на землю золото осені.  Саме такий настрій сьогодні панував у Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Наші учні прийняли участь у загальношкільному осінньому квесті, під час якого наші дітки поринули в осінню атмосферу. Учні проходили різноманітні завдання, під час яких вони складали вірші, створювали осінні пейзажі та натюрморти, змагались у спортивних змаганнях, танцювали та співали улюблені пісні.

16:30 25.10.2021

Тиждень протидії булінгу

          З 27 вересня по 1 жовтня в Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходив тиждень протидії булінгу, протягом якого учні стали учасниками ряду просвітницько-профілактичних заходів, спрямованих на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

14:12 01.10.2021

День Миру

Щороку 21 вересня у всьому світі відзначається Міжнародний день миру. Генеральна Асамблея ООН проголосила цей день і присвятила його зміцненню ідеалів миру шляхом дотримання 24 годин ненасилля та припинення вогню. Берегти мир – це, перш за все, зберігати душевний спокій, уникати необдуманих вчинків і знаходити правильні рішення у найскладніших ситуаціях. Бажаємо всім винахідливості, сміливості, напору, щоб за будь-яких обставин відшукати в своїй душі сили прийти до порозуміння. Великих удач і прекрасних досягнень!

14:12 21.09.2021

День Знань

         День знань — це особливий урочистий і зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень та самостійного життя.  Саме таким сьогодні став цей день для наших першокласників, адже сьогодні перегорнулась перша сторінка їхнього шкільного літопису, а для наших одинадцятикласників - остання.

14:35 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора