A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"В здоровому тілі - здоровий дух" - новий формат батьківських зборів

          Щоб виховати щасливу дитину дуже важливо показати гарний приклад. Зустріч з батьками та учнями 5 класів НУШ показала, наскільки важливою є підтримка близької людини і що батьківської любові багато не буває. Мами, татусі і бабусі разом з дітьми прийшли в ліцей зі спортивним настроєм, виконали розминку і музичну руханку, брали участь в естафетах та просто весело провели час разом. Потім з батьками обговорили результати роботи за навчальний рік та будували плани  на майбутнє.

14:44 14.05.2023

Тиждень мистецтва

          З 4-го по 12 травня в нашому ліцеї проходили мистецькі дні. Тиждень мистецтва показав на скільки талановиті та активні наші учні. Драгуська Ольга Василівна, вчитель мистецтва, підготувала для учнів чимало цікавих уроків та розваг. Розпочали його учні 2-Б класу з виховної години «Співучі нотки» та інсценізації пісні «Лисичка». Також в рамках цього тижня другокласники відвідали Нижньоселищенський музичний заклад, де кожен мав змогу побачити музичні інструменти та спробувати на них пограти.

14:08 14.05.2023

День Європи

          Цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучилася до заходів з нагоди  відзначення Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. 

14:47 09.05.2023

День Пам'яті та примирення

💛💙8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні🕯️🕯️🕯️ Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.🕊️🤝 Сьогодні Україна відзначає це свято в умовах повномасштабної війни з РФ. На зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм. Ми віримо, що незабаром у календарі свят України з'явиться нова святкова дата - День Перемоги над росією💪🙏 Ми не могли не згадати великий подвиг наших українців, які ціною власного життя боролися за майбутнє. Саме тому, сьогодні, на подвір'ї нашого ліцею відбулась інформаційна лінійка, під час якої наші школярі згадували події 1941-1945 років. Також учні 11-го класу вшанували пам'ять загиблих односельчан🕯️

15:32 08.05.2023

Участь у проєкті "Прозора школа"

          Наш ліцей розпочав роботу над проєктом "Прозора школа". Психологічною службою був розроблений план заходів для роботи з дітьми, де були охоплені теми: "Академічна доброчесність", "Нариси про доброчесність", "Доброчесність онлайн".

12:36 06.05.2023

Міжнародний День Землі

          22 квітня - Міжнародний день Землі. Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми.

08:39 22.04.2023

Свято Писанки

          Великодній тиждень триває, тому у нашому ліцеї продовжується святкування. Цікаву виховну годину провела Алексій Марія Василівна зі своїми третьокласниками. Захід був присвячений традиціям святкування Світлого Христового воскресіння. 

10:58 19.04.2023

Трудовий десант в рамках місячника екологічного виховання

          Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території нашого ліцею та довкілля – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості. Саме тому в рамках місячника екологічного виховання "Зігріймо землю красою й любов'ю, для наших нащадків її збережемо" сьогодні був проведений трудовий десант по благоустрою територій нашого ліцею. Учні та вчителі потрудились на славу: білили дерева та бордюри, пересаджували квіти, прибирали та підмітали територію ліцею та дослідні ділянки, підготували до посадки квітів клумби, обкопали (частково) дерева та кущі на території ліцею тощо.

17:38 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора