A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"Жовто-блакитний" день Тижня класного керівника

          З метою розвитку творчої активності класних керівників, підвищення їх професійного рівня, вивчення та впровадження в роботу кращого педагогічного досвіду з 27 лютого по 3-тє березня в нашому ліцеї проводиться тиждень педагогічної майстерності класного керівника.

22:02 27.02.2023

"З мрією по життю" - зустріч з поетесою Ольгою Молнар

          Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. А хто як не ми, українці, найбільше любимо і цінуємо своє рідне слово. Для кожного з нас - це частинка душі, яку майстерно переносять на папір поети та письменники. Саме тому, сьогодні, до нас завітала майстриня пера наша односельчанка Ольга Молнар, яку запросила на зустріч Ганна Дмитрівна Гаврилець разом зі своїми четвертокласниками.

17:55 21.02.2023

Вшанування героїв Небесної Сотні

         Щорічно 20 лютого в Україні вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції Гідності 2013–2014 років та вшановують пам'ять полеглих під час протестів на Майдані. Саме тому, сьогодні, в стінах нашого ліцею для учнів 9-10 класів пройшла виховна година під назвою "А Сотню вже зустріли небеса..." Старшокласники розповідали про тодішні події, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та співали пісні, які стали гімнами революцій Гідності. 

17:26 20.02.2023

День спонтанного прояву доброти

          17 лютого весь світ відзначав День спонтанного вияву доброти, і наш ліцей також не став винятком. У п'ятницю наші учні мали можливість нагадати одне одному, що робити добро можна просто посміхнувшись чи привітавшись, подарувавши цукерку чи просто допомогти з уроками, бо робити добро може будь-хто із нас, бо в цьому і є мета цього свята. Саме зараз, в умовах війни простягнути руку варто не лише своїм близьким. Доброта – це те, що йде від щирого серця, і натомість нічого не очікується. Великі справи починаються з маленьких рішень, які йдуть від серця.

09:07 18.02.2023

Квест-гра "Де єдність - там перемога!"

          Сьогодні наша держава вже вдруге святкує День Єднання, свято започатковане торік президентом Володимиром Зеленським на тлі попереджень про можливе вторгнення росії на територію України. 

15:38 16.02.2023

День Єднання

          16 лютого в Україні відзначається День єднання, головна мета якого показати єдність українського народу, згуртувати українців навколо національної ідеї та показати російським пропагандистам, що українці — це єдиний народ. Наша єдність залишається міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги! Саме тому, сьогодні, у Нижньоселищенському ліцеї на подвір'ї школи звучав Гімн нашої держави. Учні та вчителі взяли участь у загальношкільному флешмобі "Коло єднання", мета якого було показати, що наша сила в єдності та спільній меті! 

15:23 16.02.2023

Тиждень психологічної служби

          З 6-го по 10 лютого у нашому ліцеї пройшов насичений тиждень психологічної служби. Практичний психолог Гангур Л.Р. та соціальний педагог Микулець М.В. підготували для учнів та вчителів чимало цікавих та пізнавальних занять.  Розпочався тиждень з опитування всіх учнів та вчителів "З яким настроєм ти прийшов до школи?" Порадувало те, що майже всі опитані вибрали веселий смайлик з посмішкою.

20:02 14.02.2023

День Безпечного Інтернету

          Сьогодні, 7 лютого 2023 року, у всьому світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це вже 20-й, ювілейний, День безпечного Інтернету, який відзначається щорічно другого вівторка лютого.🖥️🖱️💻

15:55 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора