A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у міжнародному моніторинговому Дослідженні соціально-емоційних навичок учасників освітнього процесу

          Традиційно шкільна освіта зосереджена здебільшого на формуванні академічної успішності учнівства, тоді як розвиток м’яких навичок дітей є надважливим питанням.

12:43 24.10.2023

Тиждень олімпіад продовжується

           Упродовж тижня в Нижньоселищенському ліцеї знову змагались найкращі.  Завершився перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з гуманітарних дисциплін: української,  англійської, французької мов та історії. Такий вид змагань має на меті не лише перевірити набуті учнями знання, а й стимулювати їх інтерес до вивчення окремих предметів. 

17:18 21.10.2023

Олімпіади з точних наук

          Олімпіади з точних наук – одні з найпопулярніших серед учнів Нижньоселищенського ліцею. Цього тижня проведено олімпіаду з математики, під час якої учасники виконували нестандартні завдання різного рівня складності. Також проведено олімпіаду з трудового навчання (технологій), де учні мали можливість продемонструвати знання як з теорії так і з практики. За результатами участі визначено переможців.

14:50 21.10.2023

Європейський день протидії торгівлі людьми

          Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців та надання допомоги постраждалим особам.

17:36 18.10.2023

Старт першого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

          Цього тижня у Нижньоселищенському ліцеї стартував перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Учні 8-11 класів випробовували свої сили і перевіряли знання з біології, хімії та географії.

22:51 13.10.2023

Впроваджуємо нове: факультативні заняття зі словацької мови

          Змінюється все навколо, тому ми стараємось йти в ногу з часом та впроваджувати в наше шкільне життя щось нове. Цьогоріч новинкою в нашому ліцеї стало вивчення словацької мови як факультативного курсу. Рішення було прийнято за результатами опитування батьків та учнів. В червні були проведені перші пробні заняття з метою ознайомлення учнів з новим предметом, а з 1-го вересня в Нижньоселищенському ліцеї вже проводяться факультативні заняття з вивчення словацької мови з учнями 6-7 класів (І група) та з учнями 8-9 класів (ІІ група). Заняття проводяться двічі на тиждень.

15:35 09.10.2023

Тиждень з протидії булінгу

          З 2-го по 6-те жовтня у нашому ліцеї був проведений тиждень з протидії булінгу. Психологічна служба проводила роз'яснювальну роботу щодо захисту інтересів дітей та протидії насильству. Зокрема, учні 6-8 класів взяли участь у тренінгу «Стоп Булінг», адже вони повинні розуміти, що фізичне залякування, побиття, стусани, підніжки, поштовхи, дотики є небажаним і це все є булінгом. Діти з цікавістю створювали ситуації булінгу, відповідали на різноманітні запитання, за допомогою роздаткового матеріалу навчилися розрізняти поняття конфлікту, насильства та булінгу. 

08:48 07.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора