A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень педагогічної майстерності вчителів суспільно-гуманітарного циклу

          У рамках тижня педагогічної майстерності вчителів суспільно-гуманітарного циклу з 7 по 11 листопада в Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проводились різноманітні заходи. Програма тижня була досить насиченою та цікавою. Вчителі ділились власними методичними здобутками через різні види освітньої діяльності.

12:51 12.11.2022

Відзначення Дня писемності та мови

         День української писемності та мови — свято розвитку державної мови, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Саме зараз, коли наша держава переживає не найкращі часи, всі почали розуміти, що мова - найсильніша зброя нації. Тому наші вчителі та учні ретельно готувались до відзначення Дня писемності та мови.

16:51 11.11.2022

Черговий спортивний інвентар від ЮНІСЕФ

          ГО “Культурна платформа Закарпаття” реалізовує проєкт “Спільно | твоя підтримка поруч” в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Програма створена для підтримки та відновлення дітей та молоді 7-17 років шляхом різноманітних майстер-класів у тому числі й фізичної культури, адже кому як не вчителям фізичної культури відомо, що фізична активність знижує рівень гормону стресу в організмі дитини, тому необхідність у русі надзвичайно важлива.

16:34 10.11.2022

Конкурс імені П.Яцика

          Сьогодні учні 3-11 класів Нижньоселищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучились до першого етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Цей конкурс має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу, що в теперішній час є дуже важливим.

17:39 09.11.2022

Виставка композицій "Щедра осінь"

          Жодна пора року не дарує нам стільки краси, як осінь. Крім того, осінь-чарівниця радує нас щедрим урожаєм. Саме тому виставка осінніх композицій – це чудовий задум, який дає можливість учням проявити свій творчий потенціал, а також побачити красу природи, якою наділяє ця пора все довкола.

11:12 28.10.2022

Тиждень Захисту України

 З метою  виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості з 17 по 21 жовтня відбувся тиждень Захисту України, в рамках  якого вчителями Пригара О.В. та Пригара І.В. були проведені різноманітні заходи:

15:55 25.10.2022

"Уроки звитяги" - до Дня захисників та захисниць

          З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України 14 жовтня, в Нижньоселищенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено «Уроки звитяги». Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

16:29 18.10.2022

Тиждень Доброти (бережливого ставлення до тварин)

          Цього тижня в рамках Всесвітнього дня тварин у нашій школі проводились різноманітні заходи, спрямовані на захист та популяризацію гуманного ставлення до братів наших менших. Відзначення цього дня - це привід не тільки згадати про домашніх улюбленців та диких особин, а й замислитися про екологічну ситуацію у всьому світі. Адже через зміни клімату, вирубку лісів не тільки гинуть представники фауни, а й зникають цілі види.

12:07 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора