A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вальс випускників Нижньоселищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

         Вальс випускників... Такий щемливий, особливий... Він сповіщає про закінчення дитинства і настання дорослого життя... Як би не склалося майбутнє, вони пам'ятатимуть рідну школу і своїх вчителів. Хай щастить вам у всьому, дорогі випускники!!! Хай Божа Матінка оберігає і благословляє у напутні шляхи, зростайте у мирі і здійснення ваших мрій!!!

16:58 17.06.2022

Присвячується випускникам 2022 року

          Останній шкільний дзвоник наші випускники сприймають по-особливому, це - як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Та цьогоріч їхні мрії та сподівання обірвала війна... 

18:35 16.06.2022

1 червня - День захисту дітей

                    1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. У нашому закладі уже третій місяць проживають дітки-переселенці. Кожного дня з ними проводяться різні заняття. Вони стали для нас близькими та рідними. Кожен відкрив свій талант.

09:15 01.06.2022

Підтримуємо наших захисників

                    Любі наші захисники, ми віримо у вашу перемогу, ми молимося за ваше здоров'я і скоріше повернення додому. 

10:13 20.05.2022

Одягла Україна зранку з весняних квітів вишиванку

          Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. Вишита сорочка символізує сімейні цінності – пам'ять роду, вірність і любов. Сьогодні День вишиванки не національне свято, а всесвітнє, тому святкують його по-різному.

16:21 19.05.2022

Флешмоб до Дня вишиванки

          Український народ крізь віки проніс любов до вишиванки та зберіг традиції вишивання одягу. Свято вишиванки запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. 

14:06 18.05.2022

Найдавніша пам'ятка Нижнього Селища – дерев'яна церква св. Матері Параскеви

          13 травня у Нижньоселищенському ЗЗСО була проведена чергова зустріч педагогів Русанюк А.В. та Гаврилець Г.Д. з переселенцями нашої школи. Вчителі розповідали про найдавнішу пам'ятку Нижнього Селища – дерев'яну церкву св. Матері Параскеви (кінець XVI - поч. XVII століття).

10:25 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора