A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень Класного керівника

          З метою розвитку творчої активності класних керівників, підвищення їх професійного рівня, вивчення та впровадження в роботу кращого педагогічного досвіду з 04.03 по 08.03 був проведений Тиждень педагогічної майстерності класних керівників. Тиждень був дуже насиченим, адже був присвячений 210-й річниці від дня народження Тараса Шевченка, екологічній тематиці та відзначенню Міжнародного жіночого дня.

23:30 10.03.2024

Відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка

         Виховні години присвячені річниці з дня народження великого Кобзаря були проведені у початкових класах: малюнковий експрес «Мрії Шевченка» 1 клас (Гаврилець Г.Д.), година-вікторина «Тарас Шевченко – великий Кобзар» 3-А клас (Кострець О.О.), година спілкування «Вшануймо Кобзаря» 3-Б клас (Штефій Н.І.). Учні 5-6-х класів (вчитель Русанюк А.В.) підготували проєкт "Квантовий стрибок Шевченка". Вони відкрили для себе образ нового, до сьогодні невідомого Кобзаря.

09:55 09.03.2024

День спонтанного прояву доброти

          17 лютого в Україні та світі святкували День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). Це досить молоде свято, але з кожним роком воно стає все більш популярним. Його святкують не лише окремі люди, але і цілі організації, які допомагають заохотити проявляти доброту в суспільстві. Варто пам’ятати, що добрі справи приносять радість не лише тим, хто одержує спонтанну допомогу, але й тим, хто її чинить.

10:19 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора