A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський Тиждень читання 2023

          Днями завершився Всеукраїнський Тиждень читання, який цьогоріч проходив під гаслом «Бути своїм». Він покликаний розвивати культуру читання серед українців, тому наш ліцей також приєднався до його проведення.

17:42 11.12.2023

Акція "16 днів проти насильства" 2023

          У період з 25 листопада по 10 грудня у нашому ліцеї проходила щорічна акція «16 днів проти насильства». Психологічна служба розпочала свою роботу з години спілкування на тему: «Мій улюблений світ без насильства». Учні молодшої ланки переглядали мультфільми та ознайомлювались з новими для них поняттями. Учні середньої ланки переглядали відеоролики, розглядали різні ситуації, складали асоціативні кущі та обговорювали види насильства.

11:16 11.12.2023

Тиждень Академічної Доброчесності

       В рамках проекту Прозора школа у період з 27 листопада по 9 грудня проходив Тиждень Академічної Доброчесності. Класні керівники нашого закладу охоче доєднались до хвилі доброчесності. Проведено безліч цікавої та корисної роботи. Учні початкової ланки вирізняли поняття між добром та злом, грали в різні ігри, створювали асоціативні кущі та переглядали казки та мультфільми на дану тематику. Учні середньої та старшої ланки знайомилися з поняттями плагіат, фальсифікація, списування. Розглядали різні ситуації недоброчесності та пропонували шляхи їх вирішення, виконували цікаві вправи, вивчали кодекс честі у навчанні. Також складали пазли, з яких утворено саме поняття Академічна доброчесність.

18:46 08.12.2023

1 грудня - всесвітній день боротьби зі СНІДом

          Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, тому у нашому ліцеї працівниками психологічної служби сьогодні були проведені години спілкування з учнями 8-9 класів на тему «Не дамо СНІДу шанс!». Школярі мали можливість переглянути фільм про СНІД, розтлумачити найважливіші поняття та терміни, що стосуються цієї теми  взяти участь у вікторині «Молодь проти СНІДу»  та написати листа ВІЛ-інфікованому другові. Учні зрозуміли, що знання, відповідальна безпечна поведінка та турбота про своє здоровʼя може убезпечити кожного з нас від небезпечного захворювання.

17:47 01.12.2023

90-ті роковини Голодомору 1932-33-х років

          Четверта субота листопада - скорботний і важкий день для кожного українця, адже ми згадуємо про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.

09:12 26.11.2023

Тренінг "Твоє здоров'я - у твоїх руках"

          Минулий тиждень у роботі психологічної служби був присвячений пропагуванню здорового способу життя. Учні 4-8 класів взяли участь у тренінгу «Твоє здоровʼя - у твоїх руках», під час якого розтлумачували важливість даного поняття, визначали найважливіші фактори з дотримання здорового способу життя, грали в гру «Обіцянки», обговорювали цікаві ситуації, взяли участь у вікторині та переглядали відеоролики.

08:58 25.11.2023

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи — знаковий день для всіх українців, сьогодні відзначають початок двох революцій: 2004-го та 2013 років. Сьогоднішній день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість🇺🇦

20:30 21.11.2023

Завершення першого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

          У Нижньоселищенському ліцеї добіг до кінця перший етап всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Минулого тижня учні демонстрували свої знання й уміння з фізики, інформатики та інформаційних технологій.

09:46 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора