A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нижньоселищенський ліцей
Хустської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

          15 лютого  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю — війна була програна. Крім афганців, цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України. З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників. У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

18:11 16.02.2024

День Єднання 2024

             День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

16:01 16.02.2024

День Безпечного Інтернету 2024

          Сьогодні вся світова спільнота відзначала День безпечного Інтернету, який традиційно проходить під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Головню метою цього Дня є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед дітей та молоді. Також це є своєрідне запрошення для всіх приєднатися до поважного онлайн-спілкування для забезпечення найкращого цифрового досвіду.

16:18 06.02.2024

Тиждень початкової школи

          З 11 по 15-те грудня в Нижньоселищенському ліцеї пройшов Тиждень початкової школи . Розпочався він із створення учнями "Карти побажань для українців". Протягом всього тижня проводились цікаві виховні години та заняття, під час яких діти малювали малюнки, декламували вірші про Україну, розгадували цікаві загадки, ребуси, створювали асоціативний кущ "Зима". На уроках фізичного виховання та англійської мови проводили захоплюючі та пізнавальні руханки.

10:58 18.12.2023

Зустріч з представниками поліції та ювенальної превенції

          Сьогодні до нашого ліцею завітали представники Хустського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області, а саме начальник сектору дотримання прав людини капітан поліції Мар’яна Ворон та старший інспектор сектору ювенальної превенції майор поліції Роман Прокопів. Службовцями була проведена профілактична розʼяснювальна робота з учнями 6-8-х класів. Учням було розʼяснено про права та обовʼязки учнів, адміністративну та кримінальну відповідальність, а також про принципи роботи спеціалізованого центру по роботі з дітьми - барнахус (будинок дітей). Діти мали можливість поставити свої запитання і відповідно отримати на них відповіді.

18:51 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора